Bulgária, Napospart, Aranypart, homokos tengerpart, last minutes utazások, olcsó nyaralás, több mint 60 utazási iroda ajánlatai egy helyen

Bulgária

Napospart, Neszebár, Sozopol, Balcsik? Ki ne hallott volna a bolgár tengerpart csodálatos üdülőhelyeiről. Bulgária tengerpartján számtalan jól felszerelt, kényelmes szálloda és apartman várja a tengerparti nyaralás szerelmeseit. Kitűnő választás családi nyaralásra, baráti társasággal, minden korosztálynak és árkategóriában. Nosztalgiázók és az országot újból felfedezők is kedvükre válogathatnak! Pihenjen és élvezze a homokos tengerpart, a szelíd víz összes örömét az UtazásiTipp ajánlásával! Az ország megfelelően kezeli a migráns kérdést.

Bulgária
GRAND HOTEL SVETI VLAS
starstarstarstar
230 870 Ft
Bulgária
Moonlight Hotel
starstarstarstarstar
209 030 Ft
Bulgária
MPM Royal Central
starstarstar
128 311 Ft
Oldal 1 a 8, ábrázolva 24 kínálatok 169 teljesen, tól 1. ig 24. kínálat-ig.

A tengerparti üdülés, nyaralás az egész családnak feltöltődést jelent. Egy jól megválasztott repülős utazás, all inclusive szálloda és a hozzá kapcsolódó programok arra csábítanak, hogy ismét ellátogassanak Bulgária méltán híres üdülőhelyeire, akár egy nyári szezonon belül is. Figyelje a folyamatos akciós ajánlatokat, a last minute lehetőségeket.