Bulgária, Napospart, Aranypart, homokos tengerpart, last minutes utazások, olcsó nyaralás, több mint 60 utazási iroda ajánlatai egy helyen

Bulgária

Napospart, Neszebár, Sozopol, Balcsik? Ki ne hallott volna a bolgár tengerpart csodálatos üdülőhelyeiről. Bulgária tengerpartján számtalan jól felszerelt, kényelmes szálloda és apartman várja a tengerparti nyaralás szerelmeseit. Kitűnő választás családi nyaralásra, baráti társasággal, minden korosztálynak és árkategóriában. Nosztalgiázók és az országot újból felfedezők is kedvükre válogathatnak! Pihenjen és élvezze a homokos tengerpart, a szelíd víz összes örömét az UtazásiTipp ajánlásával! Az ország megfelelően kezeli a migráns kérdést.

Bulgária
DAS Club Hotel Sunny Beach
starstarstarstar
209 535 Ft
Bulgária
Rose Village Aparthotel
115 990 Ft
Bulgária
Hotel Sunrise All Suite Resort
starstar
143 400 Ft
Bulgária
Aparthotel Prestige City 1.
117 290 Ft
Oldal 1 a 8, ábrázolva 24 kínálatok 184 teljesen, tól 1. ig 24. kínálat-ig.

A tengerparti üdülés, nyaralás az egész családnak feltöltődést jelent. Egy jól megválasztott repülős utazás, all inclusive szálloda és a hozzá kapcsolódó programok arra csábítanak, hogy ismét ellátogassanak Bulgária méltán híres üdülőhelyeire, akár egy nyári szezonon belül is. Figyelje a folyamatos akciós ajánlatokat, a last minute lehetőségeket.