Hotel New Montenegro

Hotel New Montenegro, Montenegró, 2018-06-30, Félpanzió
Hotel New Montenegro
LM
Időpont:
2018-06-30 – 2018-07-07
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:54464637
89 900 Ft -tól (102 000 Ft | -12 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: Canj-Hotel New Montenegro
leírás

A Hotel New Montenegro szálloda Canj üdülőhely csendes részén helyezkedik el, 50 méterre a tengerparttól, saját 1300 м2. strandrésszel rendelkezik. A közelében a híres Kraljičina strand található, amely Adria gyöngyszemének számít.

Jellemzői

A Hotel New Montenegro szálloda Canj üdülőhely csendes részén helyezkedik el, 50 méterre a tengerparttól, saját 1300 м2. strandrésszel rendelkezik. A közelében a híres Kraljičina strand található, amely Adria gyöngyszemének számít.

Szolgáltatások

A szálloda saját medencével rendelkezik, a medencénél a napágyak és napernyők ingyenesek, a strandon felár ellenében vehetők igénybe. Van internet-kávézó, mini-market.

A szállodától 300 méterre található többfunkciós sportpálya – futballpálya, kosárlabdapálya,röplabdapálya, teniszpálya), van lehetőség éjszakai használatra.A szálloda területén van egy nyári színpad, amely különböző rendezvényekre használható. Ezen kívül egy szerbiai gyermekszínház jön hetente háromszor.

Az étteremben külön helyiség van a gyerek diszkóhoz, minden felszereléssel (hangszórók, fénykiáltás, mikrofonok, karaoke-berendezések).

Szobák

Kétágyas pótágyazható szobák, minden szobában légkondicionáló, műholdas TV, konyhasarok, hűtő, széf, a fürdőszobában zuhanykabin található.

Ellátás

Svédasztalos félpanzió, AI light felár ellenében kérhető.

All inclusive light = Teljes Panzió italokkal kiegészítve az étkezések alatt  (bor, rákia, üditők, szénsavas víz, kávé, tea)


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Hotel New Montenegro | Montenegró | repülő | Időpont: 2018-06-30 – 2018-07-07 | Félpanzió | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, melynek elküldése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a végleges árról és a foglalás menetéről.

A végleges árról munkatársunk válaszlevélben tájékoztatja. A gyermekkedvezmény csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás apartman vagy stúdió, akkor az egy személyes ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes, kivéve, ha ez másként van feltüntetve.

Az ajánlatkérés elküldésével leellenőrizzük a szabad helyeket, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árat, minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk, azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását, elküldjük a kitöltött utazási szerződést és a szükséges dokumentumokat. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltoztatásának jogát fenntartjuk.

Egyéb kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésére. A légitársaságok fenntartják a repülőjegy és a kötelező illetékek (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint) árváltoztatásának jogát. A végleges menetrendet a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítják.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI